De Siemens LOGO, moderne universele teleruptor:

Een Siemens LOGO met uitbreidingsmodule zorgt er voor dat de verlichting (in groepen van 8 lichtpunten per Logo en per zekering) zowel door het automatisch systeem (de drukknop en de PLC stuurt de lichten met set/reset commando's) als het manueel systeem (de drukknop stuurt de lichten als normale teleruptor). Siemens LOGO, heeft reeds jaren zijn degelijkheid bewezen zowel in de industrie als de huiselektriciteit, wij gebruiken die sedert 1996 dus meer dan 8 jaar.

+
logo basic 24Vdc 8in/4out relais expantie 4in/4out relais

De logo is een zeer compact en programmeerbaar toestelletje (mini PLC) dat alle normale elektrische componenten kan vervangen en deze kan combineren in een simpel grafisch programma (zoals Timers, Tijdklokken, Teleruptoren, Trappenhuisautomaten, Tellers, teksten, logische functies, enz. ...)

Terug naar startpaginaVoor eventuele informatie kan U altijd terecht bij:

  !!! Dit is één van de grote troeven van het RoMaTica-systeem, geen speciaal materiaal, gewoon in de vakhandel verkrijgbaar !!!  

Wij kunnen U het programma op een Eeprom module leveren (RMT-lom-V5.01), het programma wordt wel meegegeven in de documentatie van de installatie, zodat U die zelf aan de hand van het toetsenbordje op de logo kan ingeven of met de PC en Logo-software + kabel van Siemens.

De Logo Eeprom is als pakket bij ons verkrijgbaar

(pakket=RMT-lom-V5.01)

Terug naar startpagina